Sinds 1949 uw vertrouwd adres in tassen en koffers

Fjällräven kanken 23510 rugzak in Breda

Kanken rugzak “SALE”

Kånken is al in 1978 ontworpen om te helpen bij het voorkomen van rugproblemen onder Zweedse schoolkinderen. De rugzak werd snel een veel gezien beeld op kinderdagverblijven en natuurscholen door het hele land. Nu, 35 jaar later, heeft Kånken miljoenen ruggen over de hele aardbol recht gemaakt en is één van de meest geliefde producten van Fjällräven. De klassieke rugzak is net zo geschikt om van en naar school of werk te gaan, als om mee te nemen op trektochten en reizen.

Het materiaal is een sterke, lichtgewicht Vinylon F stof, die vuil en nattigheid weerstaat. Het ruime hoofdvak heeft een grote opening met een rits, waardoor in- en uitpakken gemakkelijk is. De rugzak heeft twee platte zijvakken en een vak met rits aan de voorkant, perfect voor al die spulletjes die je bij de hand wilt hebben. Het meegeleverde zitkussen van PE-schuim wordt opgeborgen in het achtervak aan de binnenkant, waar het ook voorkomt dat de inhoud van de rugzak tegen je rug prikt. Het zitkussen is altijd binnen bereik is als je even wilt zitten om te pauzeren, waar je ook bent.

Het draagsysteem is eenvoudig, maar praktisch en bestaat uit handgrepen aan de bovenkant en smalle, verstelbare schouderbanden. Het logo aan de voorzijde is reflecterend. Aan de binnenkant van het hoofdvak zit bovendien een adreslabel.

Productspecificatie

Gewicht: 300 g
Materiaal: Vinylon
Volume: 16 l
Breedte: 27 cm
Hoogte: 38 cm
Diepte: 13 cm
Geslacht: Unisex
Productgroep: Kånken
Onderhoudsinstructies: zachte borstel en lauwwarm water
Materiaal 2: Webbing: 100% polypropylene

€ 89,95 nu €70,-
Alle prijzen zijn inclusief BTW
Bestel via het contactformulier
  • Service

  • Bestellen