Sinds 1949 uw vertrouwd adres in tassen en koffers

Ullings Lederwaren tassenwinkel in Breda

Over ons

 

Ullings Lederwaren is een echt familiebedrijf wat gevestigd zit in het hart van Breda.

Lederwarenwinkel met Tassen en Koffers, een echte speciaalzaak!
De Tassenwinkel die je niet mag overslaan bij een bezoek aan Breda.

Het begint in het jaar 1949 in de Karrestraat en ondertussen zijn we al 3 generaties verder. Er is in de jaren veel veranderd, wij zijn daarin zeker meegegaan!

Bij ons vind je mooie merken lederen damestassen, zakelijke aktetassen zoals van Castelijn & Beerens, tot stoere mannentassen met een modieuze uitstraling. In het sportieve segment is er volop keuze. Denk hierbij aan schoudertassen, rugzakken van bijvoorbeeld  Kapten and Son, en functionele reistassen. Enkele voorbeelden van de merken zijn, BurkelyEastpakDakineBerba en Bear Design

Voor de oplossing van alle pasjes hebben we natuurlijk de Collectie van Secrid!
Alle modellen van de Miniwallet, Slimwallet, Twinwallet tot de Cardslide.

Voor een welverdiende vakantie hebben we een ruime keus in koffers, denk hierbij aan Travelte koffers en Oistr Travel voor de beste prijs/kwalitiet. We hebben ons assortiment zo geselecteerd zodat het voor u zeer overzichtelijk is om een keuze te maken.

Bent u in de binnenstad van Breda…. vergeet dan niet om bij ons langs te komen als u besluit een tas of koffer te willen kopen. Ons gemotiveerd personeel en onze jarenlange ervaring zal u zeker van pas komen!

Met vriendelijke groet,

Bob Ullings